Over Hans Vink

Hans Vink, man met hamerAmbachtelijk meubelmaker & interieurbouw
Al mijn hele leven ben ik geboeid door hout en techniek. Dit leidde tot het volgen van de opleiding tot ambachtelijk meubelmaker in Amsterdam.

De afgelopen jaren renoveerde ik een aantal particuliere woningen. Het leggen van vloeren, maken van inbouwkasten, de aftimmering en het maken en plaatsen van keukens maken deel uit van mijn diensten. Voor particulieren maakte ik in opdracht meubels op maat.

Betrouwbaar en deskundig
De dienstverlening van Hans Vink | Meubelmaker & Interieurbouw kenmerkt zich door betrouwbaarheid en deskundigheid. Ik denk met mijn klanten mee over slimme oplossingen die langere tijd meegaan.

Duurzame kwaliteit
Hans Vink | Meubelmaker & Interieurbouw is een eenmansbedrijf. Voor bouwwerkzaamheden die buiten het vakgebied van meubelmaken en interieurafbouw vallen, schakel ik de hulp van betrouwbare partners in. Altijd met kwaliteit en duurzaamheid als uitgangspunt, zodat mijn klant kan rekenen op een eindproduct dat ‘staat’.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem contact op!